28 - 09 - 2022

Habitatge nou o segona mà: què és millor comprar en aquest moment


Després d'una pandèmia i amb la guerra planejant, sembla que el sector immobiliari viu bons moments malgrat les fluctuacions econòmiques mundials.

Simm News

Foto Noticia

 

Després d’una pandèmia i amb la guerra planejant, sembla que el sector immobiliari viu bons moments malgrat les fluctuacions econòmiques mundials. La compravenda d’habitatges puja i els preus també. Analitzem el mercat immobiliari per saber si és millor comprar habitatge nou o de segona mà en aquests moments.

En dades més recents, i segons el Col·legi de Registradors, les compravendes totals van pujar a 90.617 operacions a l’abril, amb un augment de més de 5.000 en comparació del mateix mes del 2022. En el cas de les compravendes d’habitatge, a l’abril de 2022, es van tancar unes 45.019 operacions, gairebé 5.000 més que l’any passat.

Per a l’expert immobiliari Eduardo Molet, ara mateix, hi ha poca oferta d’obra nova a Espanya, i és una de les raons principals de l’encariment de preus general. “És per això que aconsellable comprar habitatge al mercat de segona mà”.

Autor: yaencontre (Col·laborador d’idealista news)

Font: Pixabay

foto noticia
foto noticia

Més News

No results found.
lupa
Filtrar