Oportunitat pisos d’obra nova a Sant Julià

Espai únic

Magnífica promoció d’obra nova situada en una zona privilegiada al centre de Sant Julià, al costat de la zona esportiva i zona verda, amb la oportunitat de tirar els acabats al teu gust.

Edifici amb façana combinada d’aplacat de gres i arrebossat o pintant, amb aïllament tipus SATE. Ascensor de última generació i accés al garatge amb porta seccional motoritzada. Plaça d’aparcaments i trasters inclòs a cada habitatge.

Pisos de 2, 3, 4 habitacions i dúplex amb àmplies terrasses i jardins privats, molt assolellats amb bona orientació.

Edifici amb xamfrà amb acabats a escollir; paviments amb gres porcellànic, climatització amb aerotèrmia de baix consum energètic amb instal·lació per terra radiant amb regulació per a les diferents estances, connexió per a televisió i xarxa informàtica a les habitacions, cuina i menjador, persianes elèctriques d’alumini amb aïllament a totes les dependències, videoporter, aixetes Hansgrohe termostàtiques a les dutxes, banys complets amb moble, plat de dutxa extraplà amb mirall i llum. La cuina està equipada amb electrodomèstics marca Siemens i oberta al menjador sala d’estar amb accés a terrassa, portes interiors lacades blanques amb tiradors de qualitat, porta d’entrada amb pany de seguretat de 3 punts, tancaments exteriors de PVC amb trencament de pont tèrmic i vidres “climalit” amb doble càmera de 4+16+4 mm de gruix i baix emissius, aïllaments tèrmics i acústics. Pintura a escollir.

Molt assolellats i bona orientació

Al Centre de
St. Julià

Pàrquing i traster inclòs

Zona Esportiva i Zones Verdes

Una oportunitat de viure al centre de Sant Julià amb comoditat i acabats al teu gust.

Sol·licita’ns informació
lupa
Filtrar