Oportunitat pisos d’obra nova al centre de

Sant Julià

Promoció Elit

Magnífica promoció d’obra nova situada en una zona privilegiada al centre de Sant Julià, al costat de la zona esportiva i zona verda, amb la oportunitat de tirar els acabats al teu gust.

Edifici amb façana combinada d’aplacat de gres i arrebossat o pintant, amb aïllament tipus SATE. Ascensor de última generació i accés al garatge amb porta seccional motoritzada. Plaça d’aparcaments i trasters opcionals. Alta eficiència energètica.

Pisos de 2, 3, 4 habitacions i dúplex amb àmplies terrasses, molt assolellats i amb bona orientació.

Edifici amb xamfrà amb acabats a escollir; paviments amb gres porcellànic, climatització amb aerotèrmia de baix consum energètic amb instal·lació per terra radiant amb regulació per a les diferents estances, connexió per a televisió i xarxa informàtica a les habitacions, cuina i menjador, persianes elèctriques d’alumini amb aïllament a totes les dependències, videoporter, aixetes Hansgrohe termostàtiques a les dutxes, banys complets amb moble, plat de dutxa extraplà amb mirall i llum. La cuina està equipada amb electrodomèstics marca Siemens i oberta al menjador sala d’estar amb accés a terrassa, portes interiors lacades blanques amb tiradors de qualitat, porta d’entrada amb pany de seguretat de 3 punts, tancaments exteriors de PVC amb trencament de pont tèrmic i vidres “climalit” amb doble càmera de 4+16+4 mm de gruix i baix emissius, aïllaments tèrmics i acústics. Pintura a escollir.

Molt assolellats i bona orientació

Al Centre de
St. Julià

Pàrquing i traster opcionals

Zona Esportiva i Zones Verdes

Una oportunitat de viure al centre de Sant Julià amb comoditat i acabats al teu gust.

Sol·licita’ns informació
lupa
Filtrar