Si estàs pensant a vendre una propietat, segurament t’has plantejat la possibilitat de vendre-la en exclusiva amb una immobiliària. En aquest cas, es tracta d’un contracte pel qual cedeixes els drets de la venda durant un temps determinat. Aquest acord de compromís afavoreix ambdues parts i compta amb un gran nombre d’avantatges.

En primer lloc, les immobiliàries tenen un coneixement profund del mercat immobiliari local i estan al dia de les tendències actuals i les normatives que cal complir. Això els permet oferir un assessorament adequat tenint en compte les característiques de l’immoble i assegurar que l’operació s’efectua correctament. Cal destacar que, durant el procés, hi haurà un únic interlocutor encarregat de dur a terme la venda. Això permet aconseguir un millor tracte, enforteix la relació amb el propietari, i es prioritzen els seus interessos.

En segon lloc, disposen d’una àmplia xarxa de contactes que inclou altres professionals del sector i possibles inversors o compradors. D’aquesta manera, poden trobar compradors més fàcilment, sense que suposi un gran esforç per al propietari.

Per altra banda, aquest compromís aporta molts avantatges pel que fa a la publicitat. Els serveis de màrqueting i promoció de l’habitatge seran millors, més efectius i tindran una major qualitat. Les immobiliàries ja disposen de les eines i recursos necessaris per promocionar i donar a conèixer la propietat de manera eficaç, tant en mitjans digitals com tradicionals.

Un altre avantatge és la seguretat que ofereix. La prioritat de la immobiliària és la protecció dels interessos del client (el venedor) i la seva finalitat és garantir seguretat a l’hora de vendre l’immoble. L’agent immobiliari a càrrec de la venda serà el principal responsable de conèixer els detalls i efectuar totes les operacions, prioritzant una relació de confiança i transparència.

Finalment, la selecció dels compradors es durà a terme de forma exhaustiva, pel qual la probabilitat d’una venda exitosa serà major.

Vols vendre un pis o una propietat immobiliària? No dubtis en contractar aquest servei.

lupa
Filtrar