Tot i que podem llogar un pis pel nostre compte, és molt recomanable fer-ho a través d’una immobiliària. Ens garantirà seguretat en l’operació i s’encarregarà dels tràmits i les gestions necessàries.

Analitzarà el mercat i fixarà el preu adequat

Les agències immobiliàries estan constantment actualitzades per tal de conèixer l’evolució i estat del mercat immobiliari. D’aquesta manera, podran fixar un preu adequat i competitiu que permeti obtenir una bona rendibilitat.

Aquest preu es fixarà en funció de les característiques de l’immoble, la seva ubicació, el perfil de llogaters, etc. A més, durà a terme una anàlisi dels pisos semblants de la zona per tal de tenir més informació sobre què s’ofereix, i a quin preu.

Publicarà l’anunci de l’immoble

Una vegada s’hagi determinat el preu adequat pel lloguer de l’habitatge, l’agència elaborarà un anunci i el publicarà a la seva web i a portals immobiliaris especialitzats, des d’on tindrà accés a una àmplia cartera de clients potencials que podrien estar-hi interessats. A més, a la immobiliària arriben constantment possibles arrendataris amb la necessitat de llogar un immoble.

Atendrà els possibles llogaters interessats

Un cop s’hagi publicat l’anunci, l’agència començarà a rebre trucades i missatges. Tot i que en alguns casos només serà per rebre més informació, en altres s’acordarà una visita a la propietat. L’agència s’encarregarà de concretar dia i hora i facilitar tots els detalls necessaris als interessats.

Anàlisi del perfil dels llogaters

Una de les gestions més importants que duen a terme les immobiliàries és la de trobar els llogaters adequats. Per fer-ho, analitzarà els diversos perfils per assegurar-se que són una bona opció per al propietari.

Gestionar la documentació necessària i redactar el contracte.

Finalment, s’encarregarà d’assessorar-nos legalment durant tot el procés. Redactarà el contracte de lloguer i gestionarà la documentació necessària com el certificat energètic, la cèdula d’habitabilitat o el dipòsit de la fiança. També, s’assegurarà que es procedeixi a fer tots els canvis de nom dels subministraments i que l’immoble quedi degudament assegurat.

Contractar els serveis d’una agència immobiliària pot ajudar-te a llogar el teu habitatge de forma ràpida i segura. A Simm et posem les coses fàcils perquè puguis llogar el teu pis amb tranquil·litat i garanties.

lupa
Filtrar